"Ma gandesc sa-i prelungesc contractul selectionerului pana in 2014", sunt cuvintele lui Mircea Sandu, presedintele FRF, la sosirea din Belarus. Romania a acumulat doar doua puncte in aceasta toamna, Chivu, Rat si compania fiind pe locul 5 in Grupa D. Razvan Lucescu nu a sosit cu delegatia tricolora la Bucuresti, antrenorul plecand in vacanta dupa tensiunea acumulata in ultima perioada.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

"Ma gandesc sa-i prelungesc contractul selectionerului pana in 2014. Am fost mai buni, dar nu am reusit sa inscriem. Din sase puncte avem doar doua. Ieri am avut doar trei ocazii. Daca batem in Franta, lucrurile vor reveni pe fagasul normal", a precizat Mircea Sandu dupa revenirea in tara.

Selectionerul Razvan Lucescu nu s-a intors in tara cu delegatia tricolora, acesta plecand intr-o vacanta dupa tensiunea acumulata in ultima perioada. "Razvan Lucescu a plecat de acolo direct in strainatate in vacanta. Nu stiu cand se intoarce", a declarat Paul Zaharia, ofiterul de presa al FRF, citat de Mediafax.

Pe langa antrenor, de la revenirea in tara au lipsit si jucatorii Ciprian Deac, Ciprian Marica, Daniel Niculae si George Florescu, acestia prezentandu-se la echipele lor de club.