Romania a plecat cu un punct din deplasare de la Minsk, tricolorii remizand, scor 0-0, impotriva Belarusului. Vitali Kutuzov, atacantul gazdelor, lauda jocul tricolorilor, fotbalistul celor de la Bari fiind de parere ca echipa lui Razvan Lucescu a fost bine organizata in aparare. "S-au aparat bine si puteau foarte usor sa castige. Cu toate acestea, Romania este mai slaba fara Mutu", a declarat Kutuzov.

Adrian MutuFoto: Agerpres

"Romanii si-au impus jocul, iar noi ne-am adaptat acestuia. Am jucat acasa si ne doream sa castigam. Totusi, am luat 4 puncte dupa doua meciuri si speram sa continuam asa si sa ne imbogatim zestrea. Ce e mai important, trebuie sa invatam si din victorii si din infrangeri, pentru a putea trage concluziile necesare.

Nu e o tragedie egalul cu romanii. Romania a fost bine organizata in defensiva. In urma cu cativa ani ne-a fost adversar Mutu, care era capabil sa decida de unul singur soarta partidelor. Romania e mult mai slaba fara el, ne putem bate de la egal la egal cu ei.

Au jucatori care joaca la nivel inalt. S-au aparat foarte bine, au stiut sa ne blocheze si puteau sa plece usor cu toate cele trei puncte daca nu era portarul nostru, Zevnov", a declarat Kutuzov pentru goals.by (citat de Mediafax).

Clasament Grupa D:

1 Albania 4 puncte (2-1)

2 Belarus 4 (1-0)

3 Bosnia 3 (3-2)

4 Franta 3 (2-1)

5 Romania 2 (1-1)

6 Luxemburg 0 (0-4).