Romania vrea un meci mare in Belarus, in fata echipei care a invins Franta chiar la Paris (scor 1-0). Referindu-se la speculatiile din ultima vreme, Razvan Lucescu a precizat ca nu va renunta la postul de selectioner in cazul in care tricolorii vor pierde la Minsk. "Nu-mi voi da demisia, am un contract. Subiectul Mutu este fortat aiurea, este vorba despre un jucator suspendat pentru dopaj", a comentat Lucescu junior in cadrul unei conferinte de presa.

Razvan Lucescu, selectionerul RomanieiFoto: Agerpres

Despre o eventuala demisie

"Nu-mi voi da demisia. Am un contract cu Federatia, cu Ionut Lupescu si cu Mircea Sandu. Daca ei considera ca trebuie sa se intample ceva, deschid discutia" - Razvan Lucescu (conform gsp), in cadrul unei conferinte de presa.

Despre meciul cu Belarusul

"Se intalnesc doua echipe cu stari diferite. Ei au entuziasm, noi determinare si ambitie si vrem sa trecem repede peste egalul cu Albania. Este un moment in care fotbalul din Belarus este in crestere, de aceea isi propun calificarea, iar cel din Romania in coborare".

Despre presiunea din jurul echipei nationale

"Toata nebunia legata de echipa nationala nu a inceput acum, dupa Albania. A fost inca de la inceput, nu am avut liniste nici inainte de meciul de la Paris. Aveam doua victorii, dar era un uragan in jurul nostru. Nu e simplu sa joci in conditiile astea. Probabil ca li s-a intamplat si lui Iordanescu, si lui Piturca, probabil ca de aceea am avut o singura calificare in cinci campanii".

Despre subiectul Mutu

"Subiectul Mutu mi se pare in continuare fortat aiurea, atata vreme cat discutia este legata de un jucator suspendat pentru dopaj", a conchis Razvan Lucescu.