Romania vrea sa faca uitata remiza impotriva Albaniei, iar prima ocazie este partida cu Belarus, de marti, de la Minsk. Aflat in fata presei dupa o perioada de silenzio stampa, capitanul Cristi Chivu i-a luat apararea selectionerului Razvan Lucescu. "Este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut echipa nationala. Puteam linistit sa-mi bag picioarele, dar sunt aici pentru ca eu cred in nationala", a precizat Chivu.

Cristian ChivuFoto: HotNews.ro

"Am venit aici dupa o perioada in care am decis sa tac pentru ca ma cuprinsese o lehamite. Vreau sa spun ca mi se pare incorect ca Razvan Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut vreodata echipa nationala, sa fie umilit. Am si avem onoare, lucram cu unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a avut nationala. Sunt aici pentru a-mi si a ne asuma rezultatul cu Albania si pentru a intelege ca nu este vina antrenorului pentru ca am avut 1-0 în minutul 80 si am luat gol dintr-o faza fixa.

Traiesc intr-o tara pe care incep sa o inteleg din ce in ce mai putin. Imi era usor sa renunt, imi spuneau oamenii ca as putea sa-mi bag picioarele si sa traiesc linistit acasa alaturi de sotie si de copii, dar sunt aici pentru ca eu cred in nationala României", a declarat Cristi Chivu (conform gsp) intr-o conferinta de presa.

Romania va intalni nationala Belarusului, marti, de la ora 20.30, la Minsk, intr-o partida transmisa in direct de Digisport.