Dupa criza de forma pe care o traverseaza in ultima perioada, pentru Wayne Rooney a urmat un scandal sexual care ii pune in pericol viitorul in cadrul echipei nationale a Angliei. Si-a inselat de mai multe ori sotia, iar singurul sau aliat in acest intreg scandal pare sa fie concernul american Nike. "Lucram cu el de sapte ani si avem o relatie deosebita. Va continua sa fie unul dintre atletii Nike", a precizat un purtator de cuvant al producatorului de echipament sportiv.

Rooney, intr-un moment greu al cariereiFoto: Reuters

Mai multe tabloide britanice au scos la iveala episoade de infidelitate in care este implicat Rooney, internationalul englez inselandu-si in nenumarate randuri sotia.

La fel ca si in cazul lui Tiger Woods (suprins de ziaristi cu mai multe prostituate), Nike il sprijina pe Rooney, americanii precizand ca vor continua colaborarea cu atacantul celor de la Manchester United.

"Lucram cu el de sapte ani si avem o relatie deosebita. Va continua sa fie unul dintre atletii Nike. Ceea ce se intampla in ultima perioada este numai o problema personala a lui Wayne. Nu vrem sa comentam in niciun fel acest lucru", au precizat oficiali ai Nike.

De asemenea, Coca-Cola (alta firma cu care jucatorul are contract) a anuntat ca scandalul in care este implicat Rooney nu-i priveste, fiind vorba exclusiv de viata privata a fotbalistului. "Acest lucru nu este treaba noastra, il priveste pe Wayne si pe familia sa", a declarat unul dintre purtatorii de cuvant ai producatorului de bauturi racoritoare.

Wayne Rooney este imaginea unor companii importante precum Nike, EA Sports si Coca-Cola, angajamente in urma carora fotbalistul a ajuns la o avere estimata la aproximativ 35 de milioane de lire sterline.