Dupa 1-1 cu Albania, nationala Romaniei a fost criticata pentru jocul slab, tricolorii pornind cu stangul preliminariile pentru Euro 2012. Lui Razvan Lucescu i s-a reprosat faptul ca nu a reusit sa formeze un nucleu in partidele amicale, precum si selectia facuta. "Razvan este un antrenor foarte bun, dar nu este selectioner", a declarat Sorin Cartu facand referire la tehnicianul tricolorilor.

Razvan LucescuFoto: HotNews.ro

"Ar trebui sa ne asteptam la o altfel de prestatie, poate ne convine mai mult o deplasare in Belarus, unde vor fi mai multe spatii fata de cite au fost cu Albania. Fondul de jucatori aflati la dispozitia selectionerului este modest. De la meciul cu Armenia nu am mai vazut un meci la fel ca cel cu Albania de la Piatra Neamt, am fost foarte slabi.

Poate Razvan e un antrenor foarte bun, dar nu este selectioner. Sanse mai sunt, e abia primul joc si nu e nimic pierdut. Sa vedem ce se intimpla cu Belarus, nu stiu daca ei sunt in stare sa repete performanta buna din jocul cu Franta" - Sorin Cartu (sportro).

Romania va intalni nationala Belarusului, marti, de la ora 20.30, la Minsk, intr-o partida transmisa in direct de Digisport.