Albanezii vor sa profite de perioada mai grea pe care o traverseaza echipa nationala a Romaniei, Hamdi Salihi, Debatik Curri si compania sperand intr-un meci bun la Piatra Neamt. "Speram sa ne intoarcem cu un rezultat pozitiv. Avem o atmosfera buna la lot si credem ca putem produce marea surpriza", au precizat jucatorii lui Josip Kuzhe.

Albanezii vor sa il surprinda pe Razvan LucescuFoto: HotNews.ro

"Trebuie sa ne concentram numai pe problemele noastre, si nu pe ale adversarilor. Stim ca nu va juca Chivu, unul dintre marii jucatori ai fotbalului mondial, dar un singur fotbalist nu inseamna o echipa. Vrem o evolutie cat mai buna in Romania si speram sa ne intoarcem cu un rezultat pozitiv" - Hamdi Salihi (Rapid Viena), atacant nationala Albaniei, informeaza Albania Sport.

"Am avut meciuri bune in amicale, iar acel 1-6 din 2007 (in preliminariile pentru EURO 2008) nu se mai poate repeta. Pentru noi incepe o perioada noua, avem convingerea ca putem face multe lucruri bune contra Romaniei. Avem motivatia necesara si ne dorim sa dovedim ca formam un grup unit" - Debatik Curri (Genclerbirligi)

"Avem o atmosfera buna la lot si sunt convins ca daca vom da totul pe teren vom putea produce marea surpriza la Piatra Neamt" - Andi Lila (SK Tirana), citat de Mediafax.

"Debutam cu Romania si vrem ca startul sa fie unul cu dreptul. Vrem sa strangem cat mai multe puncte pentru a avea un impuls in grupa de calificare la EURO" - Admir Teli (Qarabagh), citat de Mediafax.

Primul 11 al Albaniei ar putea arata in urmatorul fel: Beqaj - Dallku, Cana, Vangjeli, Curri - Bulku, Lila, Muzaka, Agolli - Bogdani, Salihi. Antrenor: Josip Kuzhe.

Partida Romania - Albania se va desfasura, vineri, de la ora 21.00, pe stadionul din Piatra Neamt, aceasta fiind prima disputa a tricolorilor din preliminariile pentru EURO 2012.