Selectionerul Razvan Lucescu a fost nevoit sa faca o noua schimbare in lotul echipei nationale, fortat de o noua accidentare a unui international. Astfel, rapidistul Marius Constantin a fost convocat de urgenta la nationala pentru primele doua partide din preliminariile Euro 2012, dupa ce Ovidiu Dananae a suferit o intindere la muschii anteriori ai coapsei stangi in timpul antrenamentului de marti.

Marius Constantin, convocat la nationalaFoto: AGERPRES

"Accidentat (intindere la muschii anteriori ai coapsei stangi), in timpul antrenamentului de azi, 31 august a.c., fundasul craiovean Ovidiu Dananae a devenit indisponibil pentru primele doua meciuri din cadrul preliminariilor EURO 2012, contra Albaniei (3 septembrie a.c., de la ora 21.00, pe stadionul "Ceahlaul" din Piatra Neamt) si Belarus (7 septembrie a.c., de la ora 20.30, pe stadionul "Dinamo" din Minsk")", se arata in comunicatul Federatiei Romane de Fotbal.

Marius Constantin ii va lua locul la nationala lui Dananae, urmand a se alatura lotului lui Razvan Lucescu in cursul zilei de miercuri.

Aceasta este a doua modificare pe care Razvan Lucescu este nevoit sa o faca in lotul pentru meciurile cu Albania si Belarus, dupa ce Cristian Sapunaru s-a accidentat si a fost inlocuit de Cosmin Contra.