Cosmin Contra si-a anuntat, la finalul partidei cu Manchester City din barajul Europa League, retragerea din fotbal. Contractul sau cu Timisoara expira luni si pana acum fundasului nu i s-a propus prelungirea contractului si nu a primit o alta oferta.

Contra vrea sa se retragaFoto: Agerpres

"Dupa meciul din Ghencea, in 30 august mi se termina contractul cu Poli. Nu stiu daca mai exista vreo posibilitate de prelungire, deocamdata n-am primit nicio oferta. Probabil acela va fi ultimul meu meci si ma voi retrage din fotbal dupa meciul din Ghencea. E un stadion bun pe care sa te retragi. Mi-ar fi placut sa jucam cu Steaua pe Dan Paltinisanu, dar nu se poate si pe Ghencea va fi ultimul meci", a declarat Contra pentru Radio Timisoara.

"Daca nu va exista nicio oferta pana se termina perioada de mercato probabil ca voi face un meci de retragere, dar nu acum. Va trebui sa gasesc o data in care sa-mi pot invita prieteni din fotbal si sa fie un meci de retragere frumos", a adaugat fundasul roman, care de-a lungul carierei a evoluat si la Dinamo, Alaves, AC Milan, Atletico, West Bromwich sau Getafe.

Cosmin Contra si-a mai anuntat retragere in urma cu o luna, dupa prima etapa din campionatul intern. Fundasul a primit atunci cartonasul rosu in meciul cu Bistrita si dupa meci a marturisit ca se retrage, satul fiind de "mizeria din campionat". A doua zi dupa anunt Contra s-a razgandit.