Timisoara are un meci extrem de greu joi seara, in mansa a doua a barajului Europa League, deoarece intalneste o echipa aflata pe val: Manchester City. Dupa ce i-a invins pe banateni in tur, elevii lui Mancini "s-au distrat" si cu Liverpool in campionatul Angliei (3-0). Tehnicianul banatenilor, Petrovic, spera, insa, ca echipa sa sa faca u joc excelent la Manchester si sa obtina "o performanta extraordinara pentru club".

Timisoara vs. Manchester CityFoto: Agerpres

Manchester City - FC Timisoara (ora 21:45, Digisport si Livetext pe Hotnews.ro) - in tur 1-0

Roberto Mancini, antrenor Manchester City: "Trebuie sa fim atenti. Am castigat noi primul meci, dar partida de joi va fi dificila. Probabil oi face trei sau patru schimbari in echipa de start, deoarece e imposibil sa joci cu aceeasi sportivi o data la trei sau patru zile".

Vladimir Petrovic, antrenor Timisoara: "Manchester City are un avantaj enorm. Nu numai ca au castigat prima mansa, dar cu jucatorii pe care ii au pot alinia si doua echipe. Nu stiu care din ele e mai buna. Noi nu am fost niciodata favoriti si dupa mansa tur a devenit si mai greu pentru noi. Daca am fi scos atunci o remiza am fi acum intr-o situatie diferita. Insa am venit la Manchester cu speranta ca vom face un joc excelent. Vom incerca sa facem ce putem mai bine. Vom incerca sa atacam daca vom avea sansa, stiind ca va fi o performanta extraordinara pentru club daca reusim sa ne calificam".

Echipe probabile:

Man. City (antrenor Roberto Mancini): Hart, Zabaleta, Kompany, K. Toure, Lescott, De Jong, Y. Toure, Johnson, Tevez, Barry, Adebayor

Timisoara (antrenor Vladimir Petrovic): Pantilimon, Contra, Luchin, Burcă, Mera, Sepsi, Goga, Alexa, Bourceanu, Curtean, Axente