Italianul Mario Balotelli nu va putea fi folosit de Manchester City in meciul cu Timisoara, de joi, din mansa tur a barajului pentru Europa League. Marcatorul singurului gol al partidei tur, Balotelli nu a reusit sa se recupereze la timp dupa o problema la genunchi.

Mario Balotelli (Manchester City)Foto: Reuters

Noua achizitie a echipei lui Roberto Mancini, Mario Balotelli s-a accidentat in partida tur a celor de la Manchester United cu Timisoara si nu a putut fi folosit in meciul de luni pe care Manchester City l-a sustinut in campionatul intern din Anglia, cand rivalii din play-off ai banatenilor au invins pe Liverpool cu 3-0. Balotelli nu s-a recuperat inca dupa accidentare si nu va intra pe teren nici in meciul retur cu Timisoara

De asemenea, Mancini nu se va putea baza nici pe James Milner (nu a fost inregistrat la timp), dar nici pe accidentatii Aleksander Kolarov, Jerome Boateng si Wayne Bridge, informeaza BBC.

Lotul lui Manchester City pentru meciul cu Timisoara: Hart, Given, Richards, Zabaleta, Lescott, K Toure, Kompany, Wright-Phillips, Johnson, Barry, Silva, Vieira, De Jong, Y Toure, Tevez, Adebayor, Jo, Logan.