Jose Mourinho vrea "sa slabeasca atacul" adversarei Barcelona si pregateste o oferta pentru suedezul Zlatan Ibrahimovic. Presa iberica anunta ca Real Madrid este dispus sa ofere 35 de milioane de euro pentru atacantul campioanei Spaniei.

Zlatan Ibrahimovic, dorit de RealFoto: Reuters

Zlatan Ibrahimovic, fostul elev al lui Jose Mourinho de pe vremea cand ambii activau in Serie A la Inter Milano, este dorit de Real Madrid. Potrivit publicatiei spaniole Mundo Deportivo, clubul spaniol este dispus sa achite suma de 35 de milioane de euro pentru a "destabiliza" pe Barcelona, principala adversara din campionatul intern spaniol.

Real si-a aratat interesul pentru Ibrahimovic si in urma cu o luna, dar atunci dorinta lui Mourinho s-a lovit de refuzul presedintelui Florentino Perez. Acum se pare ca Perez "a lasat garda jos" si ar fi de acord pentru aducerea suedezului alaturi de Ronaldo si compania.

In ciuda faptului ca l-au transferat saptamana aceasta pe Mesut Ozil, madrilenii nu vor sa incheie aici campania de transferuri, iar Mourinho continua sa caute un atacant central "corpolent", iar acestei descrieri i se potriveste perfect Ibrahimovic.

Barcelona a incercat in aceasta vara sa-l vanda pe Ibrahimovic la Manchester City, dar transferul nu a fost realizat si din pricina faptului ca, se pare, suedezul ar fi refuzat sa joace pentru o echipa ce nu e calificata in Liga Campionilor.