Contractele de sponsorizare ale clubului de fotbal Pandurii Targu Jiu sunt verificate de catre Garda Financiara Gorj, in urma sesizarilor liderului Federatiei Nationale a Muncii, Constantin Cretan, catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA) ale, informeaza Pandurul.ro. Potrivit publicatiei, presedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, ar fi cheltuit acesti bani ilegal.

Marin CondescuFoto: Agerpres

Garda Financiara Gorj a inceput in urma cu cateva zile sa verifice toate contractele celor de la Pandurii Tg. Jiu. "In momentul de fata are loc un control tematic, urmare a solicitarii unei alte institutii, cu privire la anumite aspecte. Controlul se desfasoara la Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Turceni, SNLO si Artego. Deocamdata nu putem oferi mai multe amanunte, deoarece controlul este in desfasurare", a declarat directorul adjunct al Garzii Financiare, Ion Pupazan, potrivit sursei mai sus citate.

"Este clar ca cel a facut reclamatia este unul care vrea mai mult sa faca rau decat sa reglementeze ceva. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clare. Comunitatea gorjeana vrea sa avem echipa de fotbal in divizia A, vrea sa avem o echipa de handbal puternica in prima liga, eventual care sa participe in cupele europene si atunci trebuie bani pentru asa ceva", a mentionat directorul economic al Complexului Energetic Turceni, Ionel Mantog.

Formatia Pandurii Tg Jiu a retrogradat la finalul sezonului 2009/2010, dar participa in Liga 1 si in sezonul actual, dupa ce a ajuns la un acord cu International Curtea de Arges, echipa ce a hotarat sa se retraga din campionat. Dupa patru etape de campionat, Pandurii ocupa ultimul loc in clasament, cu 2 puncte acumulate.