La revenirea pe stadionul din Craiova, Universitatea a ratat victoria in prelungiri - Ianis Zicu a gasit traiectoria perfecta pentru un sut care a adus Timisoarei un punct in care putini suporteri banateni mai sperau.​

Peste 15.000 de oameni au asistat la meciul prin care "Stiinta" a revenit pe arena din Craiova. Inspirati de entuziasmul fanilor, oltenii au fost aproape de primul succes din stagiune: prin golul lui Alex Piturca (53), oltenii au condus pana in pragul fluierului final.

Insa in al doilea minut de prelungiri, Timisoara a dat lovitura - sutul lui Axente a fost respins usor neglijent de Silviu Lung junior, iar aparitia lui ianis Zicu a fost decisiva: fostul dinamovist a sutat fara preluare, mingea a lovit bara laterala si a intrat in plasa.

"Este greu sa accepti un gol in prelungiri, dar egalul este meritat. Timisoara a muncit mult, a meritat sa egaleze. Pacat de atmosfera - au fost vreo 15.000 de oameni, a fost un stadion ca in vremurile bune. Pacat..." - Adrian Mititelu, patron Craiova (Fanatik)