Cu doar 5 puncte obtinute in patru etape, campioana CFR Cluj este departe de asteptarile fanilor si ale conducerii, echipa lui Mandorlini neregasindu-se in acest debut de sezon. Ultima "isprava" a ceferistilor a fost remiza, scor 2-2, bifata pe propriul teren impotriva Astrei, una dintre codasele clasamentului.

Mandorlini, in pericolFoto: Corriere dello Sport

Click aici pentru rezultate si clasament.

Cu doar cateva saptamani inainte de startul Champions League, Andrea Mandorini trece prin momente grele, rezultatele dandu-i batai de cap antrenorului italian. Precedente exista in Gruia, acolo unde Ioan Andone a cucerit titlul, a calificat echipa in Liga Campionilor, dar a fost dat afara (din cauza rezultatelor modeste din campionat) si nu a mai prins niciun meci in cea mai importanta competitiei a cluburilor din Europa.

"E treaba presedintelui clubului sa comenteze arbitrajul. Noi am facut erori incredibile, atat in aparare, cat si in atac", a precizat Mandorlini dupa 2-2 cu Astra in Gruia.

Nici presedintele Iuliu Muresan nu este multumit de performantele de pana acum ale campioanei, oficialul clujean indentificand o anumita stare de oboseala inca de la debutul sezonului. "Echipa e tot obosita, antrenorii trebuie sa descopere de ce".

Rezultatele CFR-ului pana acum:

U Craiova - CFR Cluj 0-0 (Etapa I)

CFR Cluj - Branesti 2-0 (Etapa II)

Timisoara - CFR Cluj 3-2 (Etapa III)

CFR Cluj - Astra 2-2 (Etapa IV).

.