Inainte de startul preliminariilor pentru EURO 2012, lui Razvan Lucescu i s-a oferit prelungirea contractului cu echipa nationala, lucru refuzat insa de selectioner. "I-as prelungi si acum intelegerea, dar nu vrea sa discutam despre acest subiect", a declarat Ionut Lupescu, directorul general al FRF.

Razvan LucescuFoto: HotNews.ro

Criticat in ultima perioada pentru rezultatele mai putin reusite ale tricolorilor din partidele amicale (infrangeri cu Ucraina si cu Turcia), Lucescu Junior a primit din partea FRF-ului o prelungire a contractului sau de selectioner, insa tehnicianul a refuzat momentan, preferand sa se concentreze doar pe meciurile tricolorilor.

"Credem in posibilitatile lui Razvan, care munceste foarte mult, se duce sa vorbeasca mai mereu cu jucatorii, studiaza, face stagii la cluburi straine sau pe langa alte echipe nationale. Am mai spus-o, i-as prelungi şi acum contractul, dar el nu vrea deocamdata sa deschidem acest subiect. Se concentrează pe preliminariile lui Euro" - Ionut Lupescu (citat de gsp).

In prima partida oficiala contand pentru preliminariile EURO 2012, Romania va intalni, pe 3 septembrie, la Piatra Neamt, nationala Albaniei.