Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a anuntat, in cursul zilei de vineri, ca startul sezonului 2010/2011 din liga a doua si a treia de fotbal se va amana cu o saptamana din cauza temperaturilor ridicate. In aceste conditii, prima etapa din Liga 2 se va desfasura in data de 28 august, informeaza frf.ro.

Iata comunicatul FRF:

"Ca urmare a conditiilor climaterice din tara noastra si a solicitarii membrilor afiliati ai Federatiei Romane de Fotbal din esaloanele competitionale respective, Comitetul de Urgenta al FRF a decis azi, 13 august 2010, sa amane cu o saptamana startul editiei 2010-2011 a campionatului Ligii a 2-a si a 3-a.

Astfel, prima etapa a Ligii a 2-a nu se va mai disputa la data de 21 august a.c., ci la 28 august a.c. Toate celelalte etape ale turului vor avea loc cu o saptamana mai tarziu comparativ cu programarea initiala, ultima etapa a turului urmand sa se joace, asadar, in ziua de 4 decembrie a.c.

Acelasi lucru se aplica si in cazul Ligii a 3-a, intrecerea incepand nu la 20, ci la 27 august a.c. Pe cale de consecinta, ultima etapa a turului va avea loc in ziua de 3 decembrie a.c.", se precizeaza pe frf.ro.