Dani Coman este foarte aproape de o revenire in Giulesti, portarul intelegandu-se cu Dinu Gheorghe (presedintele fevoriarilor) pentru un contract care sa se intinda pe urmatoarele trei sezoane. "Nu am semnat inca cu nimeni, dar sunt sanse mari sa revin la Rapid", a precizat Coman.

Dani Coman, la RapidFoto: AGERPRES

"Momentan, sunt jucator liber de contact. Nu am semnat cu nicio echipa, sunt in Bucuresti si ma antrenez singur. Continui negocierile cu Rapid, sunt aproape de o revenire" - Dani Coman (sport.ro).

Dupa ce in ultimele luni nu a mai aparat din cauza unor probleme avute la fostul sau club, FC Brasov, Coman va avea concurenta puternica pe post la Rapid, acolo unde-l va gasi pe Mircea Bornescu.

Dani Coman ar putea primi un salariu de 200.000 de euro in Giulesti, tinta sa pentru urmatoarea perioada fiind revenirea in circuitul echipei nationale a Romaniei.

In varsta de 31 de ani, Coman a evoluat de-a lungul carierei la FC Arges (1997-2004), Rocar Bucuresti (1998-1999, imprumutat), Rapid (2004-2008) si FC Brasov (2008-2010).