Victor Piturca a cerut liniste la echipa, iar patronul Stelei nu a putut rezista nici macar trei etape. In aceste conditii, fostul selectioner a cerut garantii de 25 de milioane de euro pentru a obtine tacerea mult dorita. Reactia omului de afaceri a fost una prompta: "Ce sa fac acum, sa ingenunchez in fata lui, sa-i sarut mainile si picioarele?! O sa vina un alt antrenor si cu asta basta. Mie la Steaua imi place locul 5".

Gigi BecaliFoto: AGERPRES

Patronul Stelei despre relatia cu suporterii

"A venit Piturca, au disparut gardurile, au inceput injuraturile! Din cauza lui se intimpla toate astea. De luni, gata, incepem sa anulam din nou abonamentele".

Despre contractul cu Piturca

"Am fost un prost ca am intrat in jocul lui. I-am oferit lui Piti un salariu de 25.000 de euro lunar si prima de doua milioane de euro daca se califica in Liga Campionilor. I-am luat 15 jucatori, a plecat cu ei in cantonament si acum vine sa-mi ceara garantii de 25 de milioane de euro, adica 10 hectare de pamant si 5 milioane, ca eu nu o sa mai vorbesc de echipa. I-am zis ca cel mult pot sa-i dublez salariul, dar in nici un caz nu-mi pot pune gaj toata averea mea!".

Despre ce se va intampla pe banca tehnica

"Ce sa fac acum, sa ingenunchez in fata lui, sa-i sarut mainile si picioarele?! Duminica ne intilnim si o sa-i propun un contract pe un an, nu pe trei cum voia el! Mai ramine doar daca are rezultate, de ce sa stam mai mult sa ne chinuim? Daca nu accepta, ne stringem mana si la revedere! Chiar nu mai exista alti antrenori pe lumea asta, au murit cu totii?! Aduc pe altul!".

Locul 5, noul obiectiv al Stelei

"O sa vina un alt antrenor si cu asta basta, ii dau 10.000 pe luna, nu mai iau nici un jucator! Locul 5, locul 7... aia e, nu ma mai agit. Nu mai vreau nici titlul! Mie la Steaua imi place locul 5. Acolo vreau eu!" - a conchis patronul Stelei (gsptv).