Steaua va evolua in aceasta seara (de la ora 21.00) fara antrenorul Victor Piturca pe banca tehnica in partida contra Brasovului. Informatia a fost facuta publica de patronul echipei din Ghencea. "E posibil sa putem colabora din nou. Nu pot spune nimic acum, trebuie sa vorbesc cu el. Eu am venit la Brasov, el a ramas acasa. Problemele sunt legate de garantii materiale", a declarat omul de afaceri din Pipera.

Steaua, fara Piturca la BrasovFoto: Hotnews

"E posibil sa putem colabora din nou. Nu pot spune nimic acum, trebuie sa vorbesc cu el. Sunt doar niste neintelegeri intre noi in ceea ce priveste contractul. Eu am venit aseara la Brasov, iar el a ramas acasa.

Nu are legatura cu declaratiile date de mine. Problemele sunt legate de garantii materiale. E ceva ce nu pot spune acum, e de neimaginat. E posibil ca maine Piturca sa revina la antrenamente. E posibil ca aceasta situatie sa-i influenteze pozitiv pe baieti, cum de altfel e posibil si ca jocul lor sa il readuca la echipa. Nu imi pare rau de mine, ca eu o scot la capat, dar imi pare rau de munca lui. Nu ne-am certat, ne-am despartit razand. E vorba de negociere, nu de cearta. Nu exista procente in ceea ce priveste impacarea" - Gigi Becali pentru RTV.

"Diseara Piti nu va veni la meci, dar sper ca suporterii si mai ales jucatorii, printr-o prestatie buna cu FC Brasov, sa-l determine sa revina la echipa. Trebuie sa se inteleaga ca Piturca nu a plecat de la echipa, el doar si-a luat un timp de gandire. Este vorba doar despre o neintelegere intre noi, deoarece Piturca a cerut garantii foarte mari, ceva ce nu este pur si simplu omeneste posibil" - Gigi Becali (conform prosport).

Cearta dintre patronul Stelei si Victor Piturca a avut loc in cursul serii zilei de vineri, iar in urma acesteia antrenorul nu a mai facut deplasarea alaturi de echipa la Brasov. Partida FC Brasov - Steaua va incepe la ora 21.00, urmand sa fie in direct pe Digisport si Live Text pe HotNews.ro.