Dupa doar doua etape, mandatul lui Victor Piturca in Ghencea s-ar putea incheia. Fostul selectioner a adus publicul inapoi alaturi de echipa si rezultatele, dar comportamentul patronului este cel care l-ar putea indeparta pe antrenor de formatia ros-albastra. Becali nu se poate abtine de la comentariile la adresa jucatorilor si a fanilor, lucru cerut in mod special de Piturca. Apropiati ai tehnicianului au spus ca acesta si-ar putea prezenta demisia dupa partida de la Brasov (sambata, ora 21.00), informeaza editiile on-line ale ziarelor de sport.

Victor PiturcaFoto: Rompres

Piturca a intervenit cu succes in puternicul conflict dintre patron si suporteri, iar echipa a avut parte din nou (dupa o pauza de doi ani) de tribune pline la o partida din Ghencea (cea cu Stiinta).

Una dintre declaratiile care l-au deranjat pe antrenor a fost cea care facea referire la suporteri: "Fanii imi impun mie ce sa fac?! Pe banii mei?! Niciodata in viata lor! Daca eu vreau, ma urc si pe acoperis, nu numai pe Maybach. Ma bucur cum vreau eu. Ce, eu sunt idiot sa dau bani la echipa si sa nu vorbesc?!", a precizat Becali dupa victoria cu Universitatea Craiova.

De asemenea, finantatorul Stelei a caracterizat sec relatia pe care o are cu Victor Piturca, Becali precizand ca fostul selectioner este doar un angajat al clubului, care nu-i spune lui ce si cum sa faca. "Piturca e angajatul meu la Steaua, nu trebuie sa intervina Dragomir (nr. presedintele LPF) sa imi spuna asta", sunt cuvintele lui Gigi Becali.

Echipa evolueaza bine dupa o pauza de multe partide, iar patronul din Ghencea spune ca meritele nu sunt doar ale lui Piturca, ci si ale sale, pentru ca a adus 14 jucatori pe perioada de criza.

In urma acestor iesiri ale omului de afaceri din Pipera, Victor Piturca a luat decizia de a nu face deplasarea la Brasov in acelasi timp cu prima echipa (pentru partida de sambata, de la ora 21.00). Sunt voci care spun ca exista si posibilitatea ca antrenorul sa nu mai ajunga deloc la poalele Tampei, ruptura dintre Piturca si Becali putand fi definitiva.