Hajduk Split - Unirea Urziceni (jocurile tur sunt programate pe 19 august, returul o saptamana mai tarziu)

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Echipa croata a reusit sa se califice, gratie unui retur perfect contra lui Dinamo: 3-0 joi seara. Ialomitenii vin din turul 3 preliminar Champions League si au sansa de a demonstra ca stilul lor de joc, mai putin fantezist decat al lui Dinamo, dar mai riguros, poate transforma pe Hajduk intr-o anonima, asa cum a crezut Dinamo despre croati, inaintea jocului retur.

"O sa ne fie foarte greu: au avut momente bune inca din prima partida cu Dinamo. Dar nu ne asteptam sa fie totusi atat de puternici acasa! Un meci complicat" - Narcis Raducan, director sportiv Unirea.

Grasshopper Zurich - Steaua Bucuresti

Un adversar abordabil pentru echipa pregatita de Victor Piturca; totusi, bucurestenii trebuie sa ia in calcul toate detaliile, inclusiv tineretea lotului actual.

Update: UEFA a schimbat ordinea jocurilor - Steaua va sustine primul meci pe propriul teren, intrucat stadionul Letzigrund din Zurich este ocupat la 19 august cu intrecerile de atletism din Diamond League.

FC Vaslui - Lille

Incomoda ca orice echipa din campionatul francez (foarte riguros tactic), OSC Lille a incheiat pe locul 4 in ultima editie din Ligue 1. Landreau, De Melo, Obraniak sau Gervinho sunt cativa dintre jucatorii pregatiti de antrenorul Rudi Garcia.

Timisoara - Manchester City

Banatenii au dat peste cel mai bogat adversar posibil: Manchester City cauta marea performanta, motiv pentru care a recrutat o serie de fotbalisti de mare clasa, dar si un antrenor de talia lui Roberto Mancini.

"Echipele din Romania sunt greu de depasit, in special atunci cand joaca pe teren propriu. Fireste ca incercam sa ne asiguram calificarea, pentru a avansa in grupele competitiei" - Roberto Mancini, antrenor City, pentru site-ul oficial al clubului.