"Suntem pregatiti pentru orice, inclusiv pentru loviturile de departajare", spune antrenorul Ioan Andone, inaintea returului cu Hajduk Split. Tehnicianul bucurestenilor se asteapta ca formatia croata sa isi schimbe asezarea tactica: "Acum, Hajduk stie exact care este forta noastra si vor face orice pentru a ne contracara".

La Bucuresti, Djakaridja Kone a marcat golul de 3-1Foto: fcdinamo.ro

Dinamo a castigat cu 3-1 prima partida si anunta o partitura de asemenea ofensiva. "E o prostie sa joci la 0-0", spune Andone, constient totodata ca nu apararea este punctul forte al echipei sale: "Am luat trei goluri de la Sportul. Tot ce pregatim la antrenament, uitam. Trebuie sa terminam la un moment dat cu greselile din defensiva!"

Bucurestenii se asteapta la un infern in tribune: pana miercuri seara, se vandusera peste 20.000 de bilete din cele 35.000 disponibile. Suporterii croati sunt recunoscuti pentru fanatismul cu care isi sustin echipa; fortele de ordine vor institui masuri speciale de siguranta in Split si au transmis fanilor veniti din Romania sa nu poarte la vedere insemnele lui Dinamo.

Meciul Hajduk Split - Dinamo incepe la ora 21.30 si va fi transmis in direct de DigiSport. Hotnews va relata in format Live Text desfasurarea partidei.