Dupa despartirea de Raul, Cristiano Ronaldo si-a manifestat intentia de a primi tricoul cu numarul 7. Doleanta lusitanului a fost ascultata, iar noul numar sapte de pe Santiago Bernabeu va fi Ronaldo. In dorinta de a scapa de ghinion, Benzema si-a schimbat si el numarul de pe spate, atacantul francez urmand sa imbrace tricoul cu numarul 9 din sezonul 2010-2011 al Primerei Division, informeaza AS.

Cristiano Ronaldo, noul numar 7Foto: Agerpres

Dupa o pauza de un an de zile, CR7 va reveni in actiune, portughezul urmand sa poarte din nou tricoul cu numarul 7 (exact cum s-a intamplat si la Manchester United).

Benzema va fi noul numar 9 (preluat de la Ronaldo), in timp ce lui Di Maria i-a fost repartizat tricoul cu numarul 11. Sami Khedira va purta momentan numarul 16 pe spate, dar daca Diarra va fi vandut (cum se speculeaza in presa iberica) germanul va prelua numarul 6 (precum are in nationala Germaniei).

De asemenea, Xabi Alonso a preluat numarul 14 de la Guti, fotbalist care a semnat in vara acestui an cu Besiktas.

Real Madrid va disputa primul meci cu Jose Mourinho pe banca tehnica in cursul zilei de joi, atunci cand vicecampioana Spaniei va intalni intr-o partida amicala pe FC America.