​Steaua s-a impus cu 2-1 in meciul cu Craiova, dar Ioan Onicas (unul dintre tusierii disputei) a avut un rol important in succesul ros-albastrilor (a anulat un gol valabil al oltenilor la 1-0 in favoarea lor). "A fost gol valabil. Cine ii da punctele inapoi lui Mititelu?", a declarat Dumitru Dragomir, presedintele LPF, la finalul meciului din Ghencea.

Craiova, privata de un rezultat bun in GhenceaFoto: AGERPRES

"A fost gol valabil! Nu am ce sa-i mai zic lui Mititelu, dar si Avram (nr. presedintele CCA) era disperat de greseala tusierului. L-am intrebat cine ii da punctele inapoi lui Mititelu dupa aceste doua etape" - Dumitru Dragomir (digisport).

"Am pierdut nemeritat din cauza arbitrilor. Am fost furati, la orice meci jucam 11 contra 14. E grav daca au ajuns sa ne scoata mingea chiar si din poarta" - Mihai Costea, fotbalist Universitatea Craiova.

"Este o faza foarte usoara si e ciudat ca Onicas, un asistent cu mare experienta si care are toate reperele, a anulat gresit golul Craiovei" - Dan Lazarescu, fost arbitru FIFA.

"Banii din Liga Campionilor au innebunit efectiv lumea. Onicas a venit cu tema bine facuta de acasa. Niculae de la Astra mi-a dat mesaj sa ne retragem in grup cei batjocoriti. Totul este premeditat. Este inadmisibil, un gol atat de clar sa-l anulezi. Daca golul ar fi fost validat, Steaua nu mai putea reveni niciodata. Ne-au batut cu japca. Ma gandesc sa retrag echipa. Ce motive am sa raman?" - Adrian Mititelu (sportro).

"Nu-mi vine sa ma mai intorc in tara cand vad asa ceva. Putea sa se joace trei zile acest meci, daca arbitrajul era corect, Steaua nu castiga niciodata" - Florin Costea, atacant Universitatea Craiova.

"Publicul a fost fantastic. Ii multumesc lui Adrian Mititelu fiindca a avut un rol la ascensiunea mea in fotbal. Victor Piturca este cel mai mare antrenor si ii multumesc pentru ca m-a adus la Steaua" - Dorel Stoica, fotbalist Steaua Bucuresti.