Craiova a pierdut cu 2-1 disputa cu Steaua, iar juvetii nu pot trece prea usor peste golul anulat eronat lui Mihai Costea la scorul de 1-0 in favoarea lor. "Jucatorii au plans in vestiar la finalul meciului. Am avut un gol clar ca lumina zilei", a declarat Aurica Ticleanu, tehnicianul oltenilor.

Ticleanu a plecat de la U CraiovaFoto: AGERPRES

"Mi s-a parut un meci bun, nu foarte bun, oricum un spectacol pentru cei din tribuna. Am avut 1-0 si pot sa spun ca am avut si 2-0, mai ales pentru ca am primit multe mesaje in care mi s-a spus ca golul al doilea al nostru a fost valabil. Dupa parerea mea, la 2-0 pentru noi in minutul 71, meciul era jucat. Echipa mea a fost mai buna. Felicit jucatorii pentru ce au facut pana in minutul 71, pacat ca n-au reusit sa digere golul anulat, un gol clar ca lumina zilei. Elevii mei au plans in vestiar si le transmit admiratia mea pentru modul in care au jucat azi (nr. sambata)", a declarat Ticleanu, citat de Mediafax.

"La 2-0 meciul era decis. Totusi, a fost incredibila revenirea Stelei. S-au trezit dupa al doilea gol al Craiovei. Poate in aceasta seara era mai corect sa se termine egal. Dupa golul egalizator al lui Bogdan Stancu, stelistii au facut un pressing sufocant in jumatatea adversa. Ii felicit pe cei de la Steaua pentru ca e foarte greu sa intorci rezultatul, mai ales impotriva unei echipe cum e Craiova" - Gica Craioveanu (sportro).