Steaua Bucuresti a prezentat, in cursul zilei de miercuri, noul echipament de joc pentru sezonul competitional 2010-2011. Nike le-a pus la dispozitie ros-albastrilor tricouri realizate la fel precum cele folosite de Brazilia si Olanda la Cupa Mondiala de Fotbal. "Speram sa avem mai mult noroc cu noile tricouri", a declarat Banel Nicolita.

Foto:

Tricourile pentru propriul teren sunt la fel cu cele de anul trecut, in timp ce echipamentul pentru deplasari va avea tricouri si sorturi de culoare galbena.

"Sper sa avem mai mult noroc nu noile tricouri. Vrem sa jucam bine si sa castigam campionatul. Imi place noul echipament. Nu am mai avut de ceva timp stadionul plin, ne dorim acest lucru in actualul sezon. Impreuna trebuie sa devenim puternici" - Banel Nicolita.

"Imi doresc cat mai multe victorii in acest echipament. Este o altfel de atmosfera de cand a venit Victor Piturca la echipa. Vrem sa ne atingem obiectivele" - Bogdan Stancu.

"Sper ca noul echipament sa ne poarte noroc. Vreau sa nu dezamagesc. Victor Piturca are multa incredere in mine, m-a luat la echipa nationala inca de cand jucam pentru FC Arges, o echipa mica" - Cristian Tanase.

Tricoul realizat precum cel de joc (original) va costa 450 de lei, in timp ce replica va costa 180 de lei. De asemenea, tricoul ros-albastru de joc se gaseste la pretul de 229 de lei, iar replica la 119 lei. In ceea ce priveste al treilea echipament, un tricou va putea fi achizitionat in schimbul a 99 de lei.