Dupa o dubla mansa usoara cu moldovenii de la Olimpia Balti, Dinamo are o misiune dificila in fata croatilor de la Hajduk Split. Prima confruntare va avea loc joi (ora 21:00) pe stadionul Stefan Cel Mare, iar Ioan Andone e constient de nivelul adversarei din turul al treilea preliminar al Europa League si marturiseste ca o remiza alba ar fi de luat in calcul.

Ioan AndoneFoto: Agerpres

Ioan Andone, antrenor FC Dinamo: "Va fi un alt nivel decat la meciul cu Balti. Calificarea se va juca in doua manse si nu trebuie sa primim gol. E de luat in calcul si un 0-0. Noi trebuie sa urcam in joc incet-incet si sa ne construim relatiile in joc. Va fi un meci foarte greu, dar croatii nu sunt de neinvins. Cred ca avem sanse reale. Celor de la Split le e frica de numele Dinamo, il cunosc foarte bine, pentru ca rivala din campionat i-a batut des in ultima vreme". (prosport.ro)

"Am probleme in centrul apararii cu lenesi, iar fundasii laterali urca foarte bine in atac, dar lasa defensiva descoperita. Nu are de ce sa-mi fie frica de meciul asta. Prima optiune atat pentru mine, cat si pentru jucatori este sa luam campionatul, dar sa vedem ce putem face, pentru ca va fi un drum lung", a adaugat tehnicianul.

Stanko Poklepovic, antrenor Hajduk Split: "Dinamo are o medie de virsta de 27 de ani, noi abia de 23. Sunt un adversar foarte greu! Nu putem sa dam piept cu ei avand niste jucatori atat de tineri. Ne vom adapta stilului pe care il practica, dar trebuie sa ne bazam pe o formatie care sa fie capabila de contra-atac in momentul in care are mingea. Sper sa nu ne pripim in defensiva si sa nu facem greseli prea mari". (gsp.ro)

Biletele pentru intalnirea dintre Dinamo si Hajduk Split s-au pus in vanzare, fanii urmand a plati:

150 lei: Tribuna 0-VIP (sector 4, sector 5 - randurile 13-19)

60 lei: Tribuna 0-I (sector 4, sector 5 - randurile 11-12)

50 lei Tribuna 0-I (sector 3, sector 6 - randurile 13-20) si Tribuna a II-a, VIP (sector 20, sector 24)

35 lei: Tribuna 0-II (sector 2, sector 7 - randurile 11-20)

30 lei: Tribuna 0-III (sector 1, sector 8 - randurile 11-20) si Tribuna a II-a, acoperita (sector 20, sector 21, sector 23, sector 24)

20 lei: Tribuna a II-a (sector 19, sector 25)

10 lei: Peluza Catalin Hildan si Peluza I