Unirea a remizat, scor 0-0, in partida tur contra celor de la Zenit Sankt Petersburg, fosta campioana a Romaniei reusind un egal important, obtinut cu un om mai putin pe teren. "Rusii nu m-au surprins cu nimic. Cu toate acestea, in retur nu avem prea multe sanse. Va fi un meci interesant", a declarat Roni Levy.

Roni Levy, antrenor UnireaFoto: HotNews.ro

"Au fost multe lucruri care m-au nemultumit in seara asta, dar mai ales rezultatul. Am facut un bun joc tactic, chiar daca nu a fost placut ochiului. Paduretu mi-a spus ca nu a facut nimic la faza la care a fost eliminat, doar i-a spus jucatorului rus sa fie atent. Eu il cred. Eliminarea sa a schimbat insa cursul jocului. Inainte de meci, le spusesem jucatorilor ca daca stau bine in teren si la pauza este 0-0, e un rezultat bun, iar in a doua repriza incercam sa atacam si sa ii surpindem. Dar in 10 oameni, a fost mai greu sa ii surprindem".

"Zenit nu m-a surprins cu nimic. Este o echipa foarte buna, iar returul va fi foarte dificil. Daca o vom elimina, va fi o surpriza. Nu avem prea multe sanse, dar ii vom surprinde pe rusi la ei acasa. Zenit va trebui sa fie atenta, pentru ca un gol ar putea-o deranja. Va fi un meci interesant", a declarat Roni Levy (conform Mediafax) dupa partida cu Zenit.

"Nu ma pot declara linistit dupa acest rezultat" - Luciano Spalletti, antrenor Zenit.

"Unirea se poate califica, daca ii tin picioarele sa faca presing agresiv. Arlauskis mi-a placut in mod special. Zenit nu m-a impresionat deloc" - Dumitru Dragomir, presedinte LPF.

"Unirea s-a aparat bine, iar noi n-am avut noroc. Nu pot sa spun ca remiza alba nu e un rezultat bun, avem avantajul terenului propriu in retur si sper sa mergem mai departe" - Alessandro Rosina, jucator Zenit.

Partida retur va avea loc miercuri, 4 august, de la ora 19.30, la Sankt-Petersburg.