Brazilia i-a gasit inlocuitor lui Dunga. Federatia Braziliana de Fotbal (CBF) a anuntat ca i-a oferit postul de selectioner al nationalei actualului antrenor al celor de la Corinthians, Mano Menezes. Prima varianta a brazilienilor, Muricy Ramalho, a picat dupa ce Fluminese a refuzat sa-i incheie acestuia mai devreme contractul ce expira in 2012.

Mano MenezesFoto: Agerpres

UPDTAE: Menezes a fost contactat de catre Ricardo Teixeira, presedintele CBF, si a anuntat sambata in cadrul unei conferinte de presa ca a acceeptat propunerea Federatiei.

"Menezes era deja pe lista cu cele trei propuneri, realizata in timpul Cupei Mondiale din Africa de Sud. Numele sau a fost confirmat dupa discutiile cu Texeira, in urma carora el a acceptat proiectul decis de CBF referitor la Cupa Mondiala din 2014, pe care Brazilia o va gazdui", informeaza site-ul oficial al Federatiei braziliene.

"Am acceptat oficial oferta facuta", a declarat Menezes, care isi va da demisia din functia de antrenor al echipei Corinthians pentru a-l inlocui pe Dunga.

Menezes urmeaza sa fie prezentat oficial luni, atunci cand trebuie sa fie anuntata si echipa Braziliei pentru amicalul cu SUA din 10 august, de la New Jersey.

Menezes a antrenat pe Gremio in perioada 2005-2007, iar din 2008 i-a condus pe cei de la Corinthians.