Steaua Bucuresti are, de miercuri, un slogan, pe care l-a si inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). Preluat dupa un cantec al suporterilor ros-albastri, sloganul "Trup si Suflet pentru Culori" va fi prezent si pe tricoul oficial de joc al stelistilor, in dreptul inimii.

Steaua are un nou sloganFoto: steauafc.com

"Sloganul clubului nostru reprezinta devotamentul jucatorilor fata de club si suporteri, profesionalismul, corectitudinea, ambitia de a castiga mereu, dorinta de a fi langa echipa la bine si la greu. "TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI" este esenta efortului urias facut de jucatori in atatea si atatea meciuri in care si-au apropiat victoria, incepand cu jocurile cu Dinamo si continuand cu celebra semifinala cu Anderlecht, cu finala Cupei Campionilor Europeni castigata la Sevilla sau cu Supercupa Europei", se arata in comunicatul publicat pe site-ul oficial al clubului.

"Pentru inegalabilii suporteri stelisti, sloganul lansat azi este echivalent cu prezenta alaturi de idolii lor in toate deplasarile dar si pe stadionul Ghencea, in soare, ploaie, viscol sau zapada, cel mai elocvent exemplu fiind meciul cu Villareal, din Cupa UEFA, amanat din cauza viscolului, la care fanii ros-albastri au creat o atmosfera nemaiintalnita pe stadioanele din Romania, fara sa le pese de ger sau ninsoare. Acesta este spiritul Stelei care se regaseste perfect in sloganul prezentat astazi", se mai arata in comunicat.

Noul slogan va fi imprimat pe tricoul de joc al stelistilor si in curand se va lansa si o gama de materiale promotionale cu noa deviza. " este o marca inregistrata la OSIM si va fi prezenta incepand cu acest sezon pe spatele emblemei ros-albastre de pe tricoul oficial de joc, in dreptul inimii, pe biletele de acces in stadion, pe abonamente, legitimatii de serviciu, legitimatii de acces, carti de vizita, mape de prezentare, plicuri, coli cu antet, site-ul oficial al clubului si pe panourile de la conferintele de presa, zona mixta si flash interviu".