Jose Mourinho a inceput munca la Real Madrid, tehnicianul lusitan stabilind deja principalul obiectiv al galacticilor: castigarea Champions League. Cu un lot format in mare masura din ceea ce a gasit la Madrid, portughezul isi doreste pentru perioada de transferuri nume care sa dea echilibru formatiei si nu vedete pentru vanzarea de tricouri, informeaza Marca.

Jose MourinhoFoto: Reuters

Mou isi doreste in capitala Spaniei un fundas si un mijocas. Pentru defensiva, numele vehiculate sunt Maicon (Inter), David Luiz (Benfica), Bruno Alves (Porto), Vidic (Manchester United) si Thiago Silva (AC Milan).

In ceea ce priveste linia de mijloc, tehnicianul il vrea pe Sami Khedira, jucatorul celor de la VfB Stuttgart.

"O formatie precum Real trebuie sa lupte pentru toate trofeele puse in joc. Barcelona? Este in acest moment o echipa formidabila. Tocmai de aceea, sa-i batem va fi o motivatie in plus"- Jose Mourinho intr-o conferinta de presa sustinuta la Madrid.

"Nu imi doresc sa fim campionii perioadei de transferuri. Nu ma intereseaza cei mai scumpi jucatori din lume. Vrem fotbalisti care sa dea echilibru unui lot foarte valoros existent la Real Madrid", a conchis Jose Mourinho.