Sunt cunoscuti drept petrecareti, dar le sunt iertate multe escapade pentru minunatiile pe care le reusesc pe terenul de fotbal. Fotbalistii brazilieni au mult talent, dar si probleme grave de comportament. Prostituatele si drogurile par a fi cei mai mari dusmani ai fotbalului din tara lui Pele, informeaza AS, citand o ancheta realizata de O Globo.

Brazilia, eliminare prematura de la CMFoto: Reuters

Inchiriaza hoteluri, aduc multe prostituate, consuma droguri si mult alcool. Asa arata o petrecere data de fotbalistii brazilieni. Informatia este confirmata de Renato Gaucho, fost jucator, printre altele, la Gremio, Flamengo si Cruzeiro. Un asemenea eveniment poate dura chiar si 48 de ore (s-a vorbit recent in presa din Italia ca Ronaldinho a petrecut doua zile intr-un hotel inainte de meciul Inter - Milan 2-0, disputat in acest an).

"Am participat la astfel de petreceri ale fotbalistilor brazilieni. Se plateau mii de dolari pentru aducerea de femei", a precizat Suzana Pittelli (cantareata din Brazilia), citata de AS.

O Globo nu da niciun nume de fotbalist, dar se pare ca este vorba si de jucatori din circuitul echipei nationale. Alcoolul, sexul neprotejat cu prostituate si drogurile sunt bucuriile jucatorilor brazilieni in cadrul petrecerilor private pe care le dau.

Adriano si Ronaldinho sunt doar doua dintre exemplele de jucatori care au impresionat in Europa nu doar prin evolutiile de pe gazon ci si prin petrecerile de pomina pe care le-au dat de-a lungul timpului.

La Cupa Mondiala din Africa de Sud, Brazilia a avut o evolutie sub asteptari, echipa pregatita de Carlos Dunga (a fost demis intre timp) fiind eliminata inca din sferturile de finala de catre Olanda (scor 2-1).