O parte din incasarile din vanzarile de bilete pentru Supercupa Romaniei va fi donata sinistratilor recentelor viituri din tara noastra, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal (FRF): "Inaintea partidei se va tine un moment de reculegere in memoria celor care au cazut victime acestor inundatii devastatoare".

Ajutor pentru sinistrati de la FRFFoto: HotNews / DP

"Dincolo de miza sportiva, acest meci are si o conotatie umanitara, a carei implinire va depinde de numarul spectatorilor ce vor fi prezenti la stadion. Asta, in conditiile in care 30 la suta din incasarile rezultate in urma vanzarii biletelor de intrare vor fi virate in beneficiul sinistratilor recentelor viituri din tara noastra", informeaza FRF.

Desi in sezonul 2009/2010 CFR Cluj a reusit eventul, castigand atat campionatul intern cat si Cupa Romaniei, oficialii au hotarat ca Supercupa sa se desfasoare intre CFR si ocupanta locului secund in clasamentul Ligii 1, Unirea Urziceni. Meciul se va desfasura pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu" din Cluj, in 18 iulie, de la ora 20:30.