Dinamo Bucuresti intalneste joi, in cel de-a doilea tur preliminar al editiei secunde a Europa League, formatia moldoveneasca Olimpia Balti. Aflata la prima aventura europeana, Olimpia nu simte presiunea meciului, antrenorul formatiei declarand ca dinamovistii ar trebui sa fie cei ingrijorati.

Dinamo, la antrenamentul oficial de la ChisinauFoto: Agerpres

Olimpia Balti s-a calificat in turul al doilea preliminar al Europa League dupa ce a trecut de formatia din Azerbaijan, Lankaran. Moldovenii au remizat in ambele partide (0-0 si 1-1) si s-au calificat gratie golului marcat in deplasare.

Nicolae Bunea, antrenor Olimpia Balti: "Daca noi vom fi eliminati, nu va insemna nici o tragedie. In schimb, pentru Dinamo ar fi un dezastru sa iasa din competitie. Va fi o presiune foarte mare pentru ei".

Ioan Andone, antrenor Dinamo: "Nu cred ca vom avea probleme cu o echipa care nu si-ar gasi locul in Liga I. Va trebui sa trecem de ei fara probleme pentru ca in joc este imaginea fotbalului romanesc".

Partida tur dintre Olimpia Balti si Dinamo Bucuresti se va desfasura pe stadionul "Zimbrul" din Chisinau si va incepe la ora 19:00 si nu va fi televizata. Partida retur, de la Bucuresti se va disputa in 22 iulie.

Echipe probabile:

Olimpia Balti: Pasenco, Ogada, Cheltuiala, Orlovschi, Valuta, Jerome, Tcaciuc, Khorolsky, Repinetchi, Adaramola, Camara

Dinamo: Curca, Homei, Scarlatache, Moti, Pulhac, Margaritescu, Kone, N'Doye, Niculae, Ad. Cristea, And. Cristea