Gica Popescu se va alatura Consiliului Judetean Dambovita pentru sustinerea echipei de fotbal Chindia Targoviste, dupa cum informeaza Agerpress. Presedintele noii grupari va fi Ion Craciunescu, fostul arbitru international.

Gica PopescuFoto: HotNews.ro

"Cred ca este momentul sa aducem un lider de necontestat, acesta fiind Gheorghe Popescu. Vom sprijini clubul atat noi cat si municipalitatea, cat si alti sponsori, destul de numerosi dupa primele contacte, spre surprinderea mea si cred ca meritul acesta ii apartine in primul rand lui Gica Popescu. Vreau sa spun ca posibilitatile sale sunt fantastice, are relatii cu cluburi din strainatate, din Italia, Spania, Olanda, are contacte, poate fi un bun prilej de promovare a copiilor care joaca fotbal. E timpul sa punem bazele unei echipe profesioniste si a unui club profesionist'', a precizat presedintele CJ Dambovita, Florin Popescu, citat de Agerpress.

Florin Popescu a mai precizat ca in cel mai scurt timp vor incepe lucrari de renovare la stadionul din municipiu. Culorile noului club vor fi ros si albastru, acestea fiind cele traditionale, dupa cum a precizat presedintele CJ Dambovita.