Spania s-a calificat in finala Cupei Mondiale, dar antrenorul Vicente Del Bosque indeamna la modestie. "Sa ramanem cu picioarele pe pamant. Nu trebuie sa fim ingamfati. Am sarbatorit, dar acum ne gandim doar la meciul cu Olanda", a precizat tehnicianul iberic.

Vicente Del BosqueFoto: Reuters

Antrenorul Spaniei ii felicita pe toti jucatorii sai pentru "partida perfecta facuta cu Germania".

"Sunt incantat si multumit de toti. Au fost buni in aparare, buni in atac, iar mijlocul a furnizat pase deosebite. Vom intalni o echipa a Olandei aflata intr-o forma de gratie. Sper sa fim noi si sa ne impunem jocul normal. Ne bucuram ca am putut sa facem milioane de oameni fericiti", a conchis Del Bosque.

"Dupa un asemenea meci, este greu sa mai bati Spania. Si-a impus celebrul joc de pase, iar mingea a fost practic ascunsa de adversar. Olanda este un adversar de temut, dar intr-o zi buna, Spania poate bate pe oricine" - Luis Aragones, fost selectioner al ibericilor.

"Suntem incantati, inca nu ne vine sa credem ca suntem in finala. E clar ca vrem sa devenim campioni ai lumii. Cred ca depinde numai de noi daca vom cuceri sau nu primul titlu din istorie. Am fost uniti si conectati la importanta disputei, iar acest lucru s-a vazut. Aceasta nationala a scris istorie" - David Villa, atacant Spania.