A dezamagit la Cupa Mondiala, competitie unde trebuia sa fie "motorul" din teren al Braziliei. Ricardo Kaka a continuat si in Africa de Sud evolutiile modeste din ultimul an, mijlocasul fiind de nerecunoscut dupa plecarea de la AC Milan. "Nu stiu incotro se indreapta cariera mea", a precizat fostul Balon de Aur.

Ricardo KakaFoto: Reuters

"A fost criticata selectia, dar eu nu am avut o problema cu acest lucru. Am incercat cu totii sa ducem Brazilia cat mai sus, dar atat s-a putut. Traiesc momente grele, nu stiu incotro se indreapta cariera mea. Am iesit prematur de la Cupa Mondiala, iar la urmatorul turneu final voi avea 32 de ani. Este greu de prezis unde voi fi atunci, nu stiu ce voi face maine", a declarat Kaka.

"Stiu ca m-am pregatit exemplar si ca am avut multe asteptari de la Campionatul Mondial. Am tras pentru a fi 100% din punct de vedere fizic. Oricum, nu mai conteaza in acest moment, rezultatele vorbesc de la sine", a concluzionat Kaka.

Brazilia a fost eliminata de la Cupa Mondiala dupa 1-2 cu Olanda, fiind al doilea turneu final consecutiv in care brazilienii parasesc competitia inca din sferturile de finala (in 2006 au fost invinsi de Franta).