​VIDEO A fost sau nu off-side la golul lui Villa?

de A.I.     HotNews.ro
Miercuri, 30 iunie 2010, 9:58 Sport | Fotbal

Faza golului lui David Villa
Foto: fifa.com
Spania s-a calificat in sferturile Cupei Mondiale, echipa lui Vicente Del Bosque impunandu-se cu 1-0 in fata Portugaliei. Reusita lui David Villa (63') a fost contestata vehement de lusitani, acestia fiind de parere ca atacantul se afla in off-side.

Vezi aici rezumatul partidei Spania - Portugalia.


Citeste mai multe despre   



















6012 vizualizari

  • +1 (7 voturi)    
    afara din joc (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:09)

    Florinc [anonim]

    A fost offside, mai putin decat la Argentina-Mexic, dar tot afara din joc ramane
  • +1 (3 voturi)    
    Raspuns pentru Florinc (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:25)

    Spaniolu" [anonim]

    Revezi filmul FIFA, cadru cu cadru de la minutul1,14 la 1,17 si ai sa te convingi ca nu a fost offside! In spatele atacantului spaniol se afla, in careu, 3 portughezi!
    • 0 (2 voturi)    
      nu a fost... (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:42)

      me [anonim] i-a raspuns lui Spaniolu"

      si mie mi se pare ca n-a fost
    • 0 (0 voturi)    
      Atentie! (Miercuri, 30 iunie 2010, 12:54)

      Ronin [utilizator] i-a raspuns lui Spaniolu"

      Mingea a fost prelungita de un spaniol. Ala e momentu`. Cand ajungem sa vorbim de pozitii afara din joc care se observa doar la reluari cadru cu cadru.....nu putem invinui arbitrii. Nu in acest caz.
    • 0 (0 voturi)    
      Eu cred . . . (Miercuri, 30 iunie 2010, 13:33)

      gheorghe [anonim] i-a raspuns lui Spaniolu"

      . . . . ca a fost offsaid (greu observabil pentru arbitru in situatia de joc) in faza premergatoare golului pentru ca balonul a fost introdus in poarta dupa ce acesta a venit de la portar.
  • +2 (4 voturi)    
    Nu e (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:26)

    sdi [utilizator]

    Eu zic ca nu e offside
  • +1 (1 vot)    
    Offside (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:29)

    gigel [anonim]

    OFFSIDE !!!
  • -6 (6 voturi)    
    ... (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:30)

    anonim [anonim]

    Sigur n-a fost off-side. Posibil insa sa fi fost ofsaid. Cel putin asa ne zice DEX-ul.
    • +2 (2 voturi)    
      serios? (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:55)

      cristi_ [anonim] i-a raspuns lui anonim

      pe bune Intelepciunea Dvs?
  • +1 (3 voturi)    
    arbitraj pro-spania! (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:32)

    kitto [utilizator]

    ofsaid clar..meciul trebuia sa se decida la penaltiuri
    • -2 (2 voturi)    
      Arbitrul nu a dat offside (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:44)

      Cristi [anonim] i-a raspuns lui kitto

      Deci nu a fost offside.
  • 0 (2 voturi)    
    Sta toti aici (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:37)

    Marius [anonim]

    Cu reluare cadru cu cadru si tot nu ne dam seama. Nu se compara cu cel din meciul argentinei. Plus ca FIFA se recomanda sa se dea credit atacului. Si chiar aici sunt de acord. Portugalia la cum a jucat nu merita sa ajunga la penalty si poate sa castige norocos.
  • 0 (2 voturi)    
    N-a fost offside! (Miercuri, 30 iunie 2010, 10:51)

    No offside [anonim]

    Am oprit filmul exact la cadrul din momentul pasei iar un maestru de la mine din birou (maestru in Photoshop, Autocad, perspective) a trasat o linie in dreptul ultimului aparator paralela cu linia careului. Concluzia: NU este offside. Pot atasa jpg-ul dar nu stiu cum. Poate moderatorul Hotnews ma poate ajuta.
  • +2 (2 voturi)    
    Ma tot uit la imagini (Miercuri, 30 iunie 2010, 11:08)

    tusierul [anonim]

    Derulez imaginile inainte si inapoi si ma tot gandesc: am luat decizia corecta sau nu?

    Da, sunt eu, tusierul pe care il vedeti in partea de sus a imaginii cu fanionul lasat jos. Mie mi s-a parut ca atacantul a aparut de dupa linia fundasilor, dar acum parca nu mai sunt sigur...

    Ah, imi vine sa ma impusc, nu mai suport presiunea!...
  • 0 (0 voturi)    
    A fost.. (Miercuri, 30 iunie 2010, 12:26)

    jam3s [anonim]

    Se pare ca a fost offside, au facut o animatie cei de la TV Globo, si a fost un offside de 22 cm :), tot in animatie se vede si pozitia asistentului, care era corecta dar nu avea cum sa vada. Oricum Spania merita sa castige portughezii nu au jucat nimic. daca nu era gol atunci sigur marca Spania cu alta ocazie.
  • +1 (1 vot)    
    Cadru cu cadru da offside.. (Miercuri, 30 iunie 2010, 12:48)

    Ronin [utilizator]

    In momentul in care a fost prelungita mingea spre Villa, parca avea un "varf de bocanc" in spatele fundasului. Da avand in vedere dinamica si viteza fazei, era foarte greu pt arbitru sa vada offside. In concluzie, a fost teoretic offside, dar practic...greu de spus. Spre deosebire de golul Argentinei sau cel neacordat Angliei, aici a fost "la fotografie". In cazu` asta arbitrii nu pot fi acuzati.
  • 0 (0 voturi)    
    tusierr??? (Miercuri, 30 iunie 2010, 15:43)

    ........ [anonim]

    tusierul este roman?:))


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică