Carlos Dunga se declara multumit de jocul elevilor sai in partida cu Chile (scor 3-0), dar antrenorul brazilian este constient ca echipa sa va avea nevoie de mult mai mult pentru a trece de Olanda in sferturile de finala. "Batavii au jucatori de certa valoare", a precizat Dunga.

Carlos DungaFoto: Reuters

"Am facut un meci bun in optimi, iar acest lucru a fost posibil si pentru ca echipa adversa nu s-a aparat pe doua linii. Va fi cu siguranta un alt meci contra Olandei, formatie care are jucatori de certa valoare. Cu toate acestea, speram sa iasa la iveala calitatea fotbalistilor nostri contra batavilor" - Carlos Dunga, antrenor Brazilia.

"Am meritat sa ajungem in aceasta faza a competitiei, dar tot la fel am meritat sa fim eliminati de catre Brazilia. Ne-au fost superiori, iar noi am facut tot ce ne statea in puteri pentru a-i opri. Nu a fost de-ajuns. Putem sa progresam pe viitor" - Marcelo Bielsa, antrenor Chile.

"Sunt fericit ca am marcat, dar sunt si mai bucuros ca ne-am calificat. Am reusit mereu meciuri bune contra Chile, iar azi nu a facut o exceptie. Avem in fata noastra un meci cu adevarat dificil, Olanda fiind un adversar redutabil. Este o partida de totul sau nimic. Consider ca suntem pe un drum bun si ca ne vom indeplini obiectivele" - Robinho, atacant Brazilia.