VIDEO Arbitrul care a anulat golul Angliei nu e la prima "abatere"

de L.A.     HotNews.ro
Luni, 28 iunie 2010, 13:05 Sport | Fotbal

"Cartonasul rosu Larrionda"
Foto: Reuters
Arbitrul Jorge Larrionda, supranumit si "Cartonasul rosu", e din nou in atentia presei din intreaga lume, dupa ce duminica a anulat un gol valabil inscris de Franck Lampard in optimile de finala ale Mondialului din Africa de Sud. Uruguayanul de 42 de ani nu este insa la prima patanie de acest fel, in 2004, anuland un gol asemanator Braziliei.

Jorge Larrionda are "antecedente". Arbitrul uruguayan a fost ales pentru a participa la Mondialul din 2002, dar in ultimul moment a fost retras de pe lista de catre Federatia din Uruguay, fiind si suspendat pentru o perioada de sase luni din cauza unor "neregularitati".

In octombrie 2004, "Cartonasul rosu" a arbitrat la centru meciul din preliminariile pentru Mondialul din 2006, dintre Brazilia si Columbia, partida incheiata cu scorul de 0-0. Brazilienii au reusit insa sa inscrie o data, prin Adriano. Balonul a intrat peste jumatate de metru in poarta, dar golul nu a fost validat.

La Mondialul din Germania 2006, Larrionda a fost din nou in centrul atentiei, cand a acordat trei cartonase rosii in partida dintre Italia si SUA, doua dintre aceste eliminari fiind in tabara americanilor.

La Mondialul din acest an este din nou criticat pentru deciziile sale, iar golul nevalidat al Angliei nu este singura greseala a sa. Larrionda a arbitrat meciul de miercurea trecuta dintre Australia si Serbia (2-1), dar nu a acordat penalty dupa un hent in careu al lui Tim Cahill, penalty ce ar fi putut aduce calificarea echipei lui Antic in optimile de finala.


Vezi golul anulat in 2004 lui Adriano (Brazilia):




Citeste mai multe despre   



















2813 vizualizari

  • -4 (4 voturi)    
    reporter prost (Luni, 28 iunie 2010, 15:16)

    snams [anonim]

    Nu e de vina nici arbitrul nici asistentul lui. Asistentul era la 15 metri de linia portii fiind in linie cu ultimul aparator.
    • +4 (6 voturi)    
      Corect.. (Luni, 28 iunie 2010, 15:52)

      Dennis Lopataru [utilizator] i-a raspuns lui snams

      E vina lui Basescu ;)
  • +1 (3 voturi)    
    BET TO BET. THIS IS IT! (Luni, 28 iunie 2010, 20:12)

    CICA BOMB [anonim]

    Oare nu poate fi si asta suspectat de legaturi cu mafia pariurilor!? Io zic ca e mai mult ca sigur implicat in asta ca si pitiponcul de piti care a trantit meciurile anterioare ale nationalei.


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version