Greseala arbitrului de tusa de la golul al doilea al englezilor, anulat gresit, a schimbat cursul jocului, este de parere Fabio Capello, care este sigur ca elevii sai ar fi jucat altfel daca ar fi egalat.

Fabio CapelloFoto: Reuters

"Avem tehnologia necesara pentru a-l sprijini pe arbitru, dar noi stam aici si vorbim despre asta: a fost sau nu a fost gol. Nu inteleg de ce. A fost foarte important pentru noi sa marcam acel al doilea gol. Cred ca acea faza a fost una dintre cele mai importante ale meciului. Am fi jucat intr-un stil diferit daca am fi egalat", a declarat dupa meci selectionerul Angliei.

"Cred ca am jucat bine la -1, ar fi trebuit sa fie 2-2, dar apoi am fost dezamagit de greselile noastre, iar contra-atacurile lor au mers bine. Germania este o echipa mare si au jucat bine. Noi am facut greseli, dar arbitrul a facut una si mai mare. Acesta este fotbalul", a adaugat Fabio Capello.

Steven Gerrard (capitan Anglia): "E dezamagitor sa parasim Cupa Mondiala, si in special sa o facem asa in fata Germaniei. In anumite momente in meci eram peste ei. La 2-1 am crezut ca o sa castigam cu 3-2, dar la 3-1 s-a terminat jocul. Cupa Mondiala probabil s-a incheiat pentru totdeauna pentru multi dintre noi".

Miroslav Klose (Germania): "Am fost agresivi inca din primul minut si a fost o victorie meritata. Scopul nostru este sa atingem semifinalele si asta vom obtine".

Joachim Loew, selectioner Germania: "Le-am spus baietilor mei la pauza ca trebuie sa incercam sa marcam si un al treilea gol. Stiam ca putem sa lovim Anglia pe contra-atac pentru ca s-au deschis foarte mult. Jucatorii nostri s-au achitat de sarcina minunat".