Brazilia si Portugalia au fost mai preocupate sa nu primeasca gol decat sa marcheze, cele doua formatii practicand un fotbal presarat cu multe duritati. A fost 0-0, iar spectacolul mult asteptat a intarziat sa mai apara. Cu toate ca a invins categoric, scor 3-0, pe Coreea de Nord, Coasta de Fildes paraseste Cupa Mondiala.

Foto:

Toata lumea astepta cu sufletul la gura marea confruntare dintre Portugalia si Brazilia, doua dintre favoritele la castigarea Cupei Mondiale. Din pacate pentru microbisti, a rezultat o partida anosta, in care principalul scop a fost acela de a neutraliza actiunile adversarului. Ronaldo, Fabiano si celelalte vedete au dezamagit, spectacolul fiind unul modest.

Lusitanii (locul doi) si brazilienii (locul intai) se califica in optimile de finala, in timp ce Coasta de Fildes paraseste Cupa Mondiala (Ghana a ramas singura reprezentanta a continentului negru la turneul final).

Click aici pentru rezumatul partidei Portugalia - Brazilia.

Portugalia - Brazilia 0-0

Portugalia: Eduardo - R. Costa, Carvalho, B. Alves, Duda - Tiago, Pepe, Meireles - Danny, F. Coentrao - Cristiano Ronaldo. Antrenor: Carlos Quieroz

Brazilia: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Juan, Bastos - D. Alves, G., Silva, Felipe Melo - Nilmar, Baptista - Luis Fabiano. Antrenor: Carlos Dunga

Coreea de Nord - Coasta de Fildes 0-3 (Yaya Toure 14', Romaric 20', Kalou 82')

Click aici pentru rezumatul partidei Coreea de Nord - Coasta de Fildes.