Duelurile dintre Anglia si Germania au nascut de-a lungul vremii adevarate razboaie mediatice intre cele doua natiuni. Eternii rivali se vor duela in optimile Cupei Mondiale, iar Franz Beckenbauer a lansat deja primul atac. "Sunt prosti ca au terminat pe doi, par obositi si nu le-a iesit strategia", informeaza Dailymail.

Franz BeckenbauerFoto: Reuters

"Englezii par de-a dreptul extenuati dupa meciurile din grupa. Au un motiv destul de plauzibil insa: in Premier League se joaca destul de mult, iar in plus au si doua Cupe. La noi (nr. Bundesliga) sunt mult mai putine meciuri.

Sunt prosti ca au terminat pe doi, par obositi si nu le-a iesit strategia. Un asemenea duel ar fi trebuit sa se desfasoare in semifinalele competitiei, nu inca din optimi. Cand vine vorba de un Mondial sau de EURO, britanicii sunt deja terminati. Au avut doua aparitii destul de slabe, si-au mai revenit cu Slovenia", a declarat Franz Beckenbauer, conform Dailymail.

Fostul international german este de parere ca echipa lui Joachim Low este mult mai proaspata, iar jucatorii sunt mai in forma decat cei ai rivalei Anglia.

"Jucatorii nostri par mult mai bine din punct de vedere psihic si fizic. Normal ca ne respectam adversarul, dar cu siguranta nu ne temem de ei", a conchis Beckenbauer.

Anglia si Germania se vor intalni, duminica, de la ora 17.00, in optimile Cupei Mondiale.