Grecia nu a parasit nici in Africa de Sud stilul care i-a adus titlul european in 2004, elenii bazandu-se in primul rand pe aparare. Trupa lui Rehhagel a fost depasita de o echipa superioara - Argentina. "E greu sa joci impotriva unei echipe care doar se apara. Nu am marcat pana acum, dar este timp", a declarat Lionel Messi.

Messi, faze spectacol contra GrecieiFoto: Reuters

"Stilul de joc al Greciei ne-a incomodat putin, dar pana la urma a fost bine. Tot ceea ce au incercat impotriva noastra a fost sa se apere, e greu sa reusesti multe impotriva unei asemenea echipe. Am gestionat insa bine situatia, iar golurile au venit. Stiu ca inca nu am marcat, dar cel mai important este sa castige echipa. Normal ca imi doresc sa inscriu, insa nu ma impacientez, stiu ca este doar o chestiune de timp pana se va intampla" - Lionel Messi, jucator Argentina.

"Echipa a facut o treaba fantastica, fiecare jucator a respectat ceea ce i-am cerut. Am reusit sa punem presiune pe ei, cu toate ca si remiza ne putea multumi. Imi pare rau pentru Lionel (nr. Messi) ca nu a marcat, dar cred ca mai are timp. Suntem in mare forma" - Diego Armando Maradona, selectioner Argentina.

"Putem fi mandri de tot ceea ce am realizat la acest turneu final. Am fi vrut sa nu fi iesit din grupa, dar am pierdut cu Coreea de Sud, iar acest lucru a fost decisiv. Astazi (nr. marti) ne-a depasit o echipa net superioara, nu avem de ce sa fim suparati" - Otto Rehhagel, selectioner Grecia.