Portugalia a realizat scorul de pana acum al Mondialului din Africa de Sud, lusitanii invingand cu 7-0 pe Coreea de Nord. Cu toate acestea, Carlos Queiroz este de parere ca a fost doar o victorie si nimic mai mult. "Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant. Nu am realizat nimic, iar in plus urmeaza meciul cu Brazilia.

Queiroz, un antrenor fericitFoto: Reuters

"Aveam mare nevoie de o victorie, iar astazi am aratat ca avem atitudinea necesara pentru un Campionat Mondial. M-a multumit partida de azi, cu toate ca unele faze au fost tratate cu superficialitate. Ne gandim la calificare si la meciul important cu Brazilia. Este o intalnire a orgoliilor inainte de toate. Trebuie insa sa ramanem cu picioarele pe pamant, a fost doar un succes obtinut la o diferenta mare" - Carlos Queiroz, pentru A Bola.

"Stiam ca va fi greu sa le marcam, pentru ca se apara foarte bine. Au cazut dupa 2-0, iar noi am putut avea spatiile dorite. A fost un succes care ne da sperante pentru viitor, mai ales ca urmeaza partida cu Brazilia. Nici impotriva Coastei de Fildes nu am facut un meci rau, dar nu am castigat" - Raul Meireles, citat de A Bola.

Cristiano Ronaldo a fost ales omul partidei Portugalia - Coreea de Nord, vedeta celor de la Real Madrid a alergat 10.124 de metri in cursul disputei de luni de la Cape Town.