La meciul Brazilia - Coreea de Nord, echipa asiatica nu a folosit 4 jucatori, ceea ce a alimentat zvonurile potrivit carora acestia ar fi disparut din cantonament.

Jong Tae-Se, la finalul jocului cu BraziliaFoto: Reuters

Este vorba despre portarul de rezerva si trei jucatori de camp, in dreptul carora, pe foaia oficiala a jocului cu Brazilia, era trecuta mentiunea "absent".

Dupa meci, antrenorul nord-coreean a refuzat sa raspunda la intrebarile legate de cei patru, iar jurnalistii prezenti la conferinta de presa au notat reactia tehnicianului drept "irascibila".

FIFA a avut o reactie oficiala astazi, dar nu a facut lumina in acest caz - "delegatul echipei Coreea de Nord nu ne-a spus nimic despre o asemenea situatie".

Astazi, Coreea de Nord are programata o conferinta de presa, la ora 17:00, in care este de asteptat ca presa internationala sa solicite alte lamuriri.

De la sosirea in Africa de Sud, echipa nord-coreeana s-a izolat cat a putut de mult, acceptand intalnirile cu presa, doar la somatia FIFA care i-a reamintit ca aceste conferinte de presa sunt obligatorii.