Coreea de Nord a rezistat 55 de minute impotriva Braziliei, jucatorii lui Kim Jong-Hun impresionand printr-o disciplina de fier. "Golul reusit il dedicam celor de acasa", a precizat selectionerul asiaticilor. Atacantul Jong Tae Se este optimist, fotbalistul precizand ca "spera ca echipa sa invinga Portugalia in urmatoarea disputa".

Kim Jong-HunFoto: Reuters

"Nu am castigat, dar pe ansamblu am putea avea motive de bucurie. Am marcat impotriva Braziliei, iar acest lucru poate fi considerat o performanta, cu atat mai mult cu cat am intalnit una dintre favoritele la cucerirea Cupei Mondiale. Ne-am mobilizat perfect si am reusit in unele momente sa ii tinem departe de poarta noastra. Acest gol din meciul cu Brazilia este pentru cei de acasa care ne sustin" - Kim Jong-Hun, selectioner Coreea de Nord.

"Nu sunt prea fericit, iar acest lucru este din cauza faptului ca am pierdut. Daca am fi castigat, altfel ar fi fost urmatorul nostru meci, cel cu Portugalia. Trebuie sa-i batem pentru a ramane in viata la Cupa Mondiala" - Jong Tae Se.