Zinedine Zidane a gasit vinovatul pentru semi-esecul Frantei de la meciul de debut din Africa de Sud: Raymond Domenech. "Trebuie sa recunoastem adevarul. El nu este un tehnician, ci doar selectioner", a declarat Zizou, care a criticat si lipsa unui grup unit in echipa Frantei.

Raymond DomenechFoto: Reuters

"Domenech este doar un selectioner, nu si un antrenor. Trebuie sa recunoastem adevarul. El nu este un tehnician. Cred ca Domenech a facut doar selectia, a ales jucatorii, dar un antrenor trebuie sa stie sa dea si indicatii", a declarat Zinedine Zidane.

"Nu am vazut un joc colectiv, doar cateva individualitati. Fiecare a incercat sa decida de unul singur, cand toti stiu ca intr-un meci ca acesta grupul este cel care decide. Cred ca jucatorii ar trebui sa-si asume responsabilitatea la un moment dat. Trebuie sa discute pentru a rezolva aceasta problema. Trebuie sa lase orgoliul deoparte si sa decida sa joace pentru echipa", a adaugat Zidane, declarand ca Domenech este vinovatul pentru remiza din meciul de debut de la Mondial.

Franta a remizat, scor 0-0, in primul meci de la Mondialul din Africa de Sud, in fata selectionatei din Uruguay, mai avand de disputat doua meciuri in Grupa A, impotriva Mexicului (17 iunie) si a gazdei Africa de Sud (22 iunie).