Marius Sumudica a fost prezentat oficial, sambata, ca antrenor principal al Rapidului, in cadrul unei conferinte de presa. Dupa ce a inregistrat rezultate bune cu fosta sa echipa, Gloria Bistrita, in returul sezonului 2009/2010, Sumudica a semnat un contract valabil pe doua sezone, cu optiunea de prelungire pentru inca un an. In cadrul aceleiasi conferinte, George Copos l-a prezentat si pe noul presedinte executiv al formatiei din Giulesti, "fiul risipitor" Dinu Gheorghe.

Sumudica, antrenor RapidFoto: AGERPRES

"Este una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. Ma oblig in fata tuturor sa fac tot ce stiu mai bine ca Rapid sa aiba un parcurs mai bun decit cel avut in sezonul recent incheiat. Rezultatele trebuie sa vorbeasca. Am dorit sa joc la Rapid, sa fac performanta, iar acum, cu ajutorul lui Dumnezeu si, datorita sprijinului domnilor Copos si Dinu Gheorghe, am sansa si onoarea sa antrenez una dintre cele mai bune echipe din fotbalul romanesc", a declarat Sumudica, tehnician care a mai antrenat echipe ca Progresul, Astra Ploiesti, Farul Constanta si Gloria Bistrita.

"E bine sa fiu considerat in permanenta fiul cuiva. Rapidul are multi fii! Rapidul e ceva special. Rapidul a pierdut mult pentru ca niciodata nu a intrat in jocurile strategice! Sunt foarte multumit si stiu ca vin intr-un moment foarte greu. Rapidul va reusi cu intelepciune si cu multa atentie sa nu ne scufundam", a afirmat si Dinu Gheorghe

"Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a-i asigura fiului ratacitor tot ce avem mai bun! Am finalizat contractul acum doua zile. A fost unul extrem de complicat. Cred ca este cea mai buna solutie pe care am ales-o. Domnul Dinu va avea intreaga responsabilitate. Sunt foarte bucuros ca vine un om cu experienta dansului. Dinu Gheorghe va avea un buget de cel putin 5,5 milioane de euro" , a declarat finantatorul Copos.